Wat nog meer

Zinvolle Voeding

Naast shiatsu geef ik ook voedingsadvies. Met daarin de specialisatie in plantaardige voeding zonder gluten en/of suiker,  gist etc. 

Wanneer een klacht sneller kan worden verholpen door een kleine aanpassing in voeding door te voeren zal ik dit zeker als tip meegeven.

En een grote passie is het geven van kookworkshops die gebaseerd zijn op het koken zonder de eerder genoemde producten.

Neem eens een kijkje op de website. 
Naast heel veel informatie doe je ook inspiratie op omdat er meer dan 1000 recepten staan vermeld. Een uitgebreide zoekfunctie helpt je hierbij.
 
Bioresonantie

In 2020 ben ik een samenwerking aangegaan met Marjolein Lagrand. Wij vullen elkaar op een perfecte manier aan. Zij kan, anders dan ik, ook op afstand werken. Een groot voordeel wanneer je niet in de buurt woont of er sprake is van een lockdown. 
Er kan op twee manieren gewerkt worden met een bioresonantie-apparaat. Het fysiek aanwezig zijn in de praktijk, waar het apparaat contact maakt  door middel van polsbandjes en een mineralen hanger om de nek, en een paar haren nodig om in het apparaat te leggen.  een paar haren zijn ook nodig om of afstand te werken. Ik weet dat het onwaarschijnlijk klinkt, maar samen met Marjolein heb ik afgelopen jaar zulke exact juiste diagnoses meegemaakt dat er bij mij geef enkele twijfel over de werking is.
Het toestel doet een meting, maar stuurt ook de juiste resonanties terug naar het lichaam, zodat het de juiste impulsen krijgt om het zelfhelend vermogen te stimuleren.

De sessie brengt reacties op bacteriƫn, virussen, vitaminen, hormonen, enz. in kaart. Bioresonantie kan worden ingezet bij lichamelijke, geestelijke en emotionele klachten.


In jouw element

Heb je behoefte aan nog extra ondersteuning naast de behandelingen, een enkele aanpassing in voeding en eventueel leefgewoonten?

Dan kan Marjolein een kruidenthee op maat maken. Een natuurlijke ondersteuning  die reinigend en herstellend werkt. Een gezonde keuze en uniek voor jou. Want deze kruiden hebben elk een specifieke werking op de bij jou aanwezige klachten. Gedurende drie weken drink je dan 2 koppen per dag.

Op de verpakking van de kruidenthee staat de inhoud en de wijze van het bereiden vermeld.