Wie is Corinne? 

Ik ben geboren in 1967 en daarmee volgens de Nine Star Ki een metaal 6 type. Wanneer je hier iets over leest kom je dit tegen:
Het zijn over het algemeen mensen die verantwoordelijk zijn.  Zij kunnen veel zelfdiscipline en zelfbeheersing bezitten, en nobel zijn met een sterk rechtvaardigheidsgevoel.  Ze hebben succes door een langzame, meer methodische weg te bewandelen in plaats van een snelle weg naar het succes te nemen.  Hun karakter voorziet een sterke spirituele dimensie.  

Als ik dit lees, dan denk ik tja dat klopt wel. Ik ben inderdaad een soort dieseltje dat altijd doorgaat op de hierboven geschreven manier. Als ik iets wil, dan gaat het mij lukken, wat ik er ook voor moet doen of laten, maar niet ten koste van een ander.

Naast mijn werk als financieel manager begon ik in 2005 hobbymatig aan een beroepsopleiding voor Natuurvoedingsconsulente. Als ik iets wil weten dan wil ik immers ook alles weten. Koken was altijd al mijn lust en mijn leven maar door gezondheidsproblemen moest ik toch een nieuwe manier vinden om weer net zo gevarieerd te eten als daarvoor. Dit is prima gelukt! Met daarbij als voordeel dat ook de gezondheidsklachten verdwenen. Om deze kennis te delen heb ik de website www.zinvollevoeding.nl gemaakt. Toch ontbrak er nog een stukje. Ik voelde mij nog niet helemaal in balans. En zo kwam ik er achter dat een probleem alléén met voeding oplossen nagenoeg onmogelijk is. Na de opleidingen Reiki I, II en III werd mij wel duidelijk dat ik echt een punt had om aan te werken: leren ontspannen. 

Een hele uitdaging voor iemand die alles wil weten en heel veel leuk vindt.


Maar stukje bij beetje is dat tijdens de shiatsu-opleiding gelukt. Want niet alleen het ontvangen van een behandeling is heel prettig, maar ook het geven brengt mij in balans. Shiatsu heeft mij de ervaring gegeven dat je niet altijd hard hoeft te ploeteren om jezelf te vinden. Tijdens de behandeling van een uur vind je vaak een inzicht waar je naar zocht omdat je hoofd even leeg mag zijn.

Gun jezelf deze ervaring en kom eens langs om kennis te maken.


Wat is mijn motivatie

Mijn praktijk is mijn passie, mijn grootste drijfveer. Het is de reden dat ik elke dag weer doe wat ik doe. Dit werk daagt me iedere keer uit beter te worden en meer te bereiken.


Opleidingen en bijscholingen

Natuurvoedingsconsulente                 Oost West Centrum

Shiatsu therapeute                               Qing Bai

Chinese Voedingsleer                          Qing Bai
Japanse Acupunctuur                         Qing Bai
Chi Nei Tsang I, II, III, V                        Qing Bai
Westerse Medische Basiskennis       Total Health
VLOW Borstweefseltherapie               Lifestream
Massage bij Kanker                              Inst Massage bij Kanker
Cranio Sacraal jaar 1                            PCSA