Aanvullende therapie

Japanse Acupunctuur

Veel mensen hebben een of meer littekens. Littekens ontstaan bijvoorbeeld door een operatie of een ongeluk. Als een litteken nog gevoelig is als je er op drukt, betekent dit dat het litteken nog stoort.

Zeker bij een operatie, denk ook aan een keizersnede, is niet alleen de huid, maar zijn ook de onderliggende weefsels doorgesneden. Als de wond dicht is, kan het zijn dat het herstel in dieperliggende weefsels nog niet helemaal op orde is. Dat de energie nog niet stroomt zoals voorheen. Dit heeft gevolgen voor de hele energiehuishouding.

Zo kun je bijvoorbeeld een rughernia krijgen na een keizersnede, ademhalingsproblemen na een schildklieroperatie of paniekaanvallen door een navelpiercing. Het zijn vaak klachten waarbij je het verband met het litteken niet eens zo snel legt.

Het goede nieuws is: Er is iets aan te doen. Met Japanse acupunctuur kun je zelfs na jaren het litteken ontstoren. 

Reiki

De behandelruimte van Rond en Rond is heel rustig gelegen zodat u echt de mogelijkheid heeft om te ontspannen.
 
Het is moeilijk om uit te leggen hoe je je voelt na een Reiki behandeling, het is een ervaring die de meeste mensen ervaren als 'weer even in balans zijn gebracht'.
 
Reiki is letterlijk de vertaling van de Japanse woorden voor "universele levensenergie". "Rei" betekent onbegrensde en "Ki" levenskracht. Het is een methode om levensenergie vrij te laten stromen.
 
Reiki is geschikt voor iedereen, leeftijd speelt hierbij dan ook geen rol, het is geen gave, het is geen religie en je hoeft er ook zeker niet in te geloven.
 
 Reiki heelt op alle niveaus; het lichamelijke, geestelijke en emotionele.